Aan de Slag met Sandra Goedhart

Mijn praktijkgerichte aanpak is altijd met twee benen op de grond en gericht op actie en resultaat.

Ik nodig je steeds uit zelf achter het stuur te gaan staan, in plaats van mee te dobberen met de stroom of door te doen wat anderen van je vragen.

Mensen in het “volle licht” zetten, zodat ze vanuit hun persoonlijke kracht de juiste keuzes kunnen maken en daadwerkelijk in actie komen.
Dit doen we door het herkennen en erkennen van kwaliteiten en competenties en deze te vertalen naar de dagelijkse praktijk.
Ik zie jammer genoeg nog veel te vaak dat mensen heel goed kunnen benoemen waar ze niet goed in zijn en dat ze het heel lastig vinden om te benoemen waar hun sterke punten liggen.
In de hele samenleving ligt de focus nog veel te veel op wat er niet goed gaat.

Door de kwaliteiten, competenties en persoonlijke waarden en wensen in beeld te brengen kun je je huidige situatie afzetten tegen je gewenste situatie.
En dan op naar de gewenste situatie……….en dan gaat het mis! Want al die beren op de weg en al die redenen (lees: excuses) waarom je stappen niet zet.
Hier zit wat mij betreft de sleutel tot succes. De belemmerende overtuigingen maken dat je in hetzelfde kringetje blijft ronddraaien en geen stap verder komt.
Graag neem ik deze overtuigingen met je onder de loep en kijken we wat ze werkelijk waard zijn. Ik schud graag jouw systeem door de war om te kijken wat werkt en wat niet werkt om vervolgens gestructureerd te kijken wat er voor nodig is om je doelen te bereiken. En dan vanuit actie gaan ervaren wat goed voor je is, in plaats van te blijven nadenken en piekeren.

Het is mijn uitdaging jouw keuzemogelijkheden te vergroten.


Aan de Slag beschikt over een netwerk van ervaren coaches en trainers om in grotere opdrachten snel en adequaat aan uw vraag te kunnen voldoen.

 

Sandra
'The power of fun is stronger than the power of force' (Sandra Goedhart)