Coaching

Coaching is een groeiproces gericht op het vergroten van zelfinzicht en persoonlijke effectiviteit en richt zich op succesvol denken en handelen.

 

Individuele coaching

Elke coachingsvraag is uniek. Aan de hand van jouw vragen en doelen gaan we Aan de Slag. Het stellen van vragen, voorhouden van een spiegel, samen structuur aanbrengen in de brij van vragen, antwoorden en keuzemogelijkheden, het inzetten van persoonlijkheidsvragenlijsten of capaciteitentests: allemaal middelen die verhelderen en je dichter bij je doel brengen.
Ik zal je steeds uitdagen je grenzen te verleggen, dat te doen wat je nog niet eerder gedaan hebt. Dit om te ervaren dat je veel meer kunt dan je denkt.
Als je de sprong niet waagt, zul je het nooit weten………

 

Wanneer kies je voor coaching

  • Je wilt weloverwogen en verantwoorde keuzes maken in leven en/of loopbaan
  • Je wilt meer plezier in je werk
  • Je wilt inzicht in je persoonlijke kwaliteiten, wensen, waarden en drijfveren
  • Je wilt effectiever omgaan met lastige situaties op je werk, zoals reorganisaties, veranderingen etc.
  • Je wilt als leidinggevende nog beter uit de verf komen
  • Je wilt steviger in je schoenen staan
  • Je wilt je droom verwezenlijken, maar weet niet hoe
  • Je wilt een betere balans tussen werk en privé

 

 Teamcoaching

Samenwerken: het lijkt zo simpel, maar in de praktijk blijkt het nog niet zo eenvoudig.
Bij teamcoaching gaan we in een sfeer van openheid en duidelijkheid Aan de Slag met de actuele teamvraagstukken: “waar lopen we tegen aan?”
We brengen de individuele kwaliteiten, competenties en drijfveren in beeld. We besteden aandacht aan wat samenwerken voor ieder individu betekent. We gaan op zoek naar het gezamenlijke vertrekpunt voor succesvolle samenwerking.
Leren effectief met elkaar te communiceren, kijken naar ieders rol binnen het team en leren elkaars sterke punten te benutten en feedback te geven.

In een aantal bijeenkomsten met tussenliggende periodes om te oefenen en te ervaren groeit uw team naar meer tevreden collega’s en betere prestaties en resultaten.

Slootje springen
Echte moed is bang zijn en toch doen