Wat anderen zeggen

"Na jaren bij één werkgever gewerkt te hebben, ben ik een loopbaantraject bij Sandra gaan volgen. Zij weet je op een goede manier te motiveren en de kwaliteiten die je bezit naar boven te halen, waardoor je ook inziet welke toegevoegde waarde je kan leveren aan een werkgever en een team. De manier waarop zij mij de spiegel heeft voorgehouden, heeft mij enorm geholpen. Ik heb door het hele traject meer zelfvertrouwen gekregen. Haar inzet, positiviteit, persoonlijke en open communicatie spraken mij erg aan. Sandra is betrokken en toont oprechte interesse. Ze is professioneel en combineert dit met een vlotte, vriendelijke aanpak. Ze heeft veel kennis en ervaring en weet goed wat er speelt op de arbeidsmarkt. Het traject heeft geresulteerd in een nieuwe baan!"

Janneke

 

"In een periode van veel dreigende veranderingen, mijn gevoel van weerstand daartegen en mijn wens om te doen wat ik kan doen om klaar te zijn voor de toekomst, ben ik bij Sandra gekomen. Na een hele lange periode bij dezelfde werkgever de vraag stellen wat nu? Word ik hier nog blij van? Wil ik dit nog? Natuurlijk kon Sandra die vraag niet voor mij beantwoorden. Maar door mee te denken en door te vragen werd het voor mij steeds duidelijker. De toon van de gesprekken was altijd open, positief en vooral gericht op "wat maakt jou blij en waarom dan?". En als je dan eenmaal weet wat je wilt, dan ga je op zoek naar die baan. En dit blijkt dan zoveel anders dan jaren geleden. Waar kun je het beste zoeken, en hoe? En als je het dan gevonden hebt, hoe pak je het dan aan? Hierbij heb ik heel veel tips en hulp gehad. Mijn doel is bereikt, ik heb een geweldig leuke nieuwe baan gevonden. Sandra bedankt!

Zoek je hulp bij het omgaan met veranderingen, wil je je opnieuw oriënteren op de arbeidsmarkt en wil je geen nummer zijn? Dan is Sandra de perfecte coach. Ze weet goed wat er speelt op de arbeidsmarkt, haar inlevingsvermogen is groot en ik heb haar ervaren als zeer betrokken. Sandra is geen persoon van strakke kantooruren en ze houdt zich aan haar afspraken."

Miriam Schiltman

 

"Beste Sandra, ik wil je hartelijk bedanken voor de goede begeleiding die je gaf om een scherpere focus te krijgen op mijn volgende loopbaanstap. Je bent spontaan, energiek en toont oprechte interesse, waardoor onze gesprekken plezierig en voorspoedig verliepen zonder het doel uit het oog te verliezen. Voor onze eerste afspraak had ik al veel relevante kennis en wensen op papier gezet, maar door je vragen en opdrachten zijn deze zaken meer concreet geworden. Je neemt niet direct genoegen met een eerste antwoord of zogenaamde containerbegrippen als 'betrokken' en 'sociaal'. Je vraagt goed door om de betekenis te achterhalen en vraagt voorbeelden waar dat uit blijkt. Zo komen tevens achterliggende waarden en patronen boven water. Hierdoor weet ik niet alleen wat mijn sterke punten zijn, maar ook welke toegevoegde waarde ik lever voor een werkgever of binnen een team. Uiteindelijk zijn de gesprekken met jou een stimulans geweest om een baan buiten de organisatie te zoeken. Dat zetje had ik net even nodig en gelukkig heb ik relatief snel iets kunnen vinden wat op mijn lijf geschreven is. De naam van je bedrijf 'Aan de Slag' is daarmee erg passend voor wat je doet."

Arjan, Rabobank

 

"Sandra weet je op een goede manier te motiveren en de kwaliteiten die je bezit naar boven te krijgen. Sandra doet dit op een hele spontane manier en neemt hier ruim de tijd voor, zodat je op een later moment een goed verhaal kunt construeren bij het solliciteren. Ze is bijzonder kritisch. Hierbij is ze niet alleen kritisch naar de mensen waarmee ze werkt, maar is ook bereid naar zichzelf te kijken. Ik heb heel fijn met Sandra samengewerkt, door haar fijne manier van communiceren, open houding en de ruimte te nemen om goed te luisteren, komt zij snel tot de kern. Sandra heeft veel kennis, ervaring en contacten in de arbeidsmarkt welke zij allemaal inzet voor haar cliënten."

Arthur

 

"Dankzij Sandra ben ik weer op de goede weg om mijn zelfvertrouwen en zekerheid terug te winnen. Ze is een open en toegankelijk persoon. Je kunt alles bij haar kwijt om er op deze manier weer sterker uit te komen. Een echte aanrader!"

Esther van Hemel-van Bloemendaal

 

"Sandra,

Ik dank jou voor een uitstekende en professionele begeleiding. Jij hebt mij bijgestaan in een periode waar ik enorm zoekende was. De manier waarop jij mij de spiegel hebt voorgehouden, heeft mij enorm geholpen. Waar ik dacht dat ik zelf toch wel zo'n beetje wist welke richting ik op zou moeten gaan, heb jij ervoor gezorgd dat ik nog meer de diepte inging en verplicht werd om nog beter en nog concreter de zaken op een rij te krijgen. Dit heeft mij erg veel rust en inspiratie gegeven."

Anders

  

"Al bij de eerste kennismaking dacht ik: ik wil graag dat Sandra mij begeleidt naar nieuw werk. Want door haar positiviteit, betrokkenheid en grote overtuigingskracht wist ik dat zij mij kon blijven stimuleren, ondersteunen en af en toe een zetje in de rug te geven bij het zoeken naar een nieuwe baan. Onze gesprekken waren altijd heel plezierig. Ze was altijd bereikbaar en ik heb het hele traject als erg prettig ervaren. Dit traject heeft nu geresulteerd in een leuke, nieuwe baan."

Daniëlle Karel

 

 "Sandra was voor mij de juiste sparringpartner, die me heel goed een spiegel wist voor te houden. Met haar heb ik een coachingstraject doorlopen. Ze wist exact de vinger op de zere plek te leggen. De persoonlijke, directe en open communicatie sprak mij hierbij zeer aan. Daarnaast is ze erg betrokken. De coaching heeft mij op de goede weg geholpen: zeer praktijkgericht, waardoor direct toepasbaar. Nu ga ik zelfstandig "Aan de Slag". Sandra, bedankt voor deze leerzame periode."

Jan

 

"Sandra is de coach die je nodig hebt! Het zoeken naar een baan in een roerige tijd valt niet altijd mee. Sandra heeft mij gedurende deze periode enorm bijgestaan. Het redigeren van sollicitatiebrieven, het meedenken over een elevatorpitch, het aandragen van vacatures en vooral niet onbelangrijk...het vertrouwen meegeven dat het uiteindelijk goed gaat komen. Niks vond ze een probleem en ze gaf zich voor de volle 100% om mij te helpen. Ik kijk terug op deze periode als een leerzame tijd die mij uiteindelijk een mooie baan heeft opgeleverd."

José Brink

 

"Ik vond mijn traject bij jou erg inspirerend en heb er veel aan gehad. Uiteindelijk ben ik degene die de antwoorden heeft gegeven, maar zonder jou had ik ze niet zo snel op een rijtje gehad! Goede en leuke opdrachten en je gaf me het gevoel dat alles wat er uit zou komen ook goed genoeg zou zijn. Dat vond ik heel belangrijk. Wat ik wil gaan doen is goed en het is iets moois en nog belangrijker....het is ook haalbaar. Dat is het gevoel waar ik mee weg ga bij jou en dat is top!"

Een tevreden klant

 

"Sandra staat voor haar opdracht. Typerend is haar menselijke aanpak, flexibiliteit en enthousiasme. Als je haar een medewerker toevertrouwt, dan weet je zeker dat het goed komt. Medewerkers die vol energie hun loopbaan uitstippelen, een prima samenwerking en een hoog slagingspercentage geven ons het goede gevoel bij Bureau Aan de Slag."

Carole den Dekker en Erica Bassie, HRM Rabobank Noord Veluwe

 

"Sandra is voor mij een belangrijke "sparringpartner" in de zoektocht naar een nieuwe baan. Haar professionaliteit weet ze goed te combineren met een vriendschappelijke, humorvolle aanpak, om een optimaal resultaat te behalen. Ik wil haar daarom van harte aanbevelen."

Sieb Kerkstra

 

"Solliciteren moet je zelf doen, maar het is prettig om hierin begeleid te worden. Sandra deed dat op een respectvolle en persoonlijke manier. Ze heeft me geholpen om de puntjes op de i te zetten en stimuleerde en inspireerde mij om het nét even beter te doen. Uiteindelijk heb ik -mede hierdoor- een geweldige baan gevonden, die helemaal bij mij past."

Annemarie Guijt

 

"Sandra heeft echt kennis van zaken en onze gesprekken waren erg prettig en informeel. De opdrachten gedurende het traject waren altijd nuttig. Door het traject heb ik andere inzichten gekregen en tegelijkertijd een zeer waardevol dossier opgebouwd. Door de begeleiding heb ik een fantastisch sollicitatiegesprek gevoerd, wat me een enorme boost aan zelfvertrouwen heeft gegeven. Dit gesprek heeft geresulteerd in een nieuwe baan. Sandra is betrokken en levert echt maatwerk."

Aukje Janse

  

"Sandra Goedhart werkt al geruime tijd voor onze bank. Zij speelt een belangrijke rol als adviseur in begeleidingstrajecten van onze boventallige medewerkers en in andere outplacementtrajecten. Daarnaast geeft Sandra workshops voor onze bank op het terrein van employability. Wat ik kenmerkend vind voor Sandra is haar daadkracht, resultaatgerichtheid, scherpte en duidelijkheid. Vanuit deze competenties houdt zij de bank en de medewerkers die zij begeleidit een goede spiegel voor en behaalt zij uitstekende resultaten. Sandra doet dit vanuit een sterke basis van ervaring en deskundigheid. Sandra is bovendien iemand die vanuit een enorm positieve grondhouding meedenkt met ons over allerlei HR aspecten. Kortom, wij zijn heel erg blij met de samenwerking."

Nancy Been, Senior HR adviseur Rabobank Bollenstreek

 

"Een employability-vraagstuk op mijn afdeling heeft mij in contact gebracht met Sandra. Zij is hiermee gedreven "Aan de Slag" gegaan. Door haar energieke en mensgerichte werkwijze is zij in staat om mensen zelf hun zoektocht te laten managen. Ze is helder in haar communicatie en geeft duidelijk aan wat wel en niet haalbaar is. Zoek je een coach, dan gun ik je Sandra."

Jan Willem Paauw, Manager Servicemanagement Rabobank

  

"Ik heb zeer goede ervaringen met Sandra opgedaan. Ik zat in een zeer gecompliceerde situatie en daar heeft ze goed op geanticipeerd. Ze wist eigenlijk gelijk wat voor vlees ze in de kuip had en heeft haar begeleiding daarop, als een maatpak, aangepast.

Ze ondersteunde, stimuleerde, inspireerde en verbeterde me precies op de juiste momenten. Ik heb zeer veel van haar geleerd. Door haar had ik het gevoel niet alleen te staan in mijn strijd. Dus ja, ik kan Sandra echt aanraden, want naast haar geweldige begeleiding, is ze ook een zeer toegankelijk persoon."

Karla van de Berg

  

"Mijn Traject

Al bij het kennismakingsgesprek was er een klik met Sandra. Het was voor mij het zetje in de rug, wat ik nodig had om voor mijzelf de juiste keuze te maken. Vooraf is er door Sandra duidelijk aangegeven hoe het traject zou verlopen. Het was voor mij prettig om vooraf te weten wat ik kon verwachten. Daarbij kreeg ik ook de ruimte om tijd voor mijzelf te nemen. Dit laatste heeft mij, voorafgaand aan het traject, veel rust gegeven. Voor mij was de ongedwongen sfeer waarin de coachgesprekken plaatsvonden, het belangrijkste. Daarbij werd ik tijdens de sessies door Sandra steeds weer gedwongen om na te denken over mijn kernkwaliteiten en hoe die te vertalen naar competenties die mij tijdens een sollicitatiegesprek gevraagd konden worden. Dit beviel mij zeer. De gesprekken vonden altijd plaats in een open, ongedwongen sfeer en op een opbouwend kritische wijze.

Ik heb duidelijk gemerkt dat ik niet een nummer was, maar een klant die de juiste aandacht kreeg.

Het doel, het vinden van een nieuwe baan, is zeker gelukt. Door tijdens de gesprekken steeds weer mijn kwaliteiten te vertalen in de juiste bewoordingen voor een sollicitatie, heeft dit voor 100% bijgedragen aan het vinden van mijn nieuwe baan. Sandra gaf aan dat ik het zelf was die "het gedaan" had, maar zonder de kennis en kunde van Sandra had het vinden van een nieuwe baan waarschijnlijk veel langer geduurd. Mede door het traject ga ik met nog meer zelfvertrouwen beginnen aan mijn nieuwe uitdaging."

Robert Petrovic

 

"Ik heb een loopbaanbegeleidingstraject gevolgd bij Aan de Slag: een zeer leerzame en interessante ervaring. Dit kan ik een ieder aanbevelen die in een (dreigende) ontslagsituatie terecht komt, of als je iets geheel anders wilt gaan doen.

Sterke kwaliteiten van Aan de Slag/Sandra zijn:

Professioneel/deskundig

Heldere communicatie/korte lijnen

Enthousiasme

Groot inlevingsvermogen

Persoonlijk

Duidelijk

Geen "8 tot 5 mentaliteit"

Snel schakelen

Sandra, bedankt voor deze leerzame periode!"

Janny Dekker

 

"Iedereen zou zo eens in de 5 jaar een loopbaanadvies moeten doen.

"Waar sta ik?", "Wat wil ik?", "Ben ik op de goede weg?" en "Wat heb ik nog nodig?" 

Even stil staan bij vragen waar je vaak aan voorbij loopt en de tijd niet voor neemt.

Erg nuttig en ik heb er zeer veel energie van gekregen!"

Annet de Haan

 

"Sandra heeft altijd een snelle respons op vragen en korte communicatielijnen. Ze heeft tijdens gesprekken geen wekker aan haar tas hangen en altijd een luisterend oor.

Ze laat je niet verzanden in oude tradities, maar ze "dwingt" je te gaan handelen naar datgene wat je echt belangrijk vindt. Sandra's empatisch vermogen is (zeer) hoog, maar ze is ook "streng" genoeg om uit de negatieve draaikolk te komen om niet door het putje weggespoeld te worden. Sandra is oprecht en gemeend geinteresseerd. 

Alhoewel je met solliciteren altijd de chauffeur van je eigen bus blijft, kan Sandra omschreven worden als een betrouwbare, deskundige en persoonlijke navigator/TomTom."

Ed uit Zaandam

 

 "Sandra,

Inspirators en coaches gebruiken vaak spreekwoorden. Zo heb ik er ook enkele bij jou bijgeleerd. Dit doe je op een heel creatieve en concrete manier: spreekwoorden op bordjes en kaartjes in je werkkamer, op je site, in je communicatie.

Jij maakt de spreekwoorden tot leven!

 

"Een pad ontstaat door er op te lopen" en "om ergens te komen, moet je er door heen" staan op twee van je kaartjes.

Voor mij de vertaling: met open vizier ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe passende uitdaging en niet bang zijn om het even moeilijk te krijgen.

Ik heb genoten van de weg ernaar toe en heb gevonden wat ik zocht.

Je hebt mij begeleid, niet alleen in een loopbaantraject, maar je bent voor mij ook van grote waarde geweest in mijn gelijktijdige reintegratie.

Ik heb enorm veel energie gekregen van het "aan de slag gaan" in het traject met jou. Ik voelde me echt opleven. Je was een inspirator.

 

En....Ik heb gevonden wat ik zocht:

- ik heb een functie gevonden die nu bij me past in een context die bij me past

- ik heb ontdekt waar mijn hart ligt

- ik ben me bewust van wat ik kan, waar ik goed in ben, wat ik leuk vind en wat ik minder goed kan en minder leuk vind

- ik heb een beeld van wat ik nog wil ontdekken in de toekomst.

 

Ik sluit af met mijn lijfspreuk, want door te blijven kijken naar de zon geldt:

Wie zaait zal oogsten"

Martine Scholten 

 

"Bedankt voor de uitstekende begeleiding. De verkregen reflectie heeft mij geholpen bij het verbeteren van mijn zelfbeeld en heeft bijgedragen aan het stellen van mijn zakelijke en privé prioriteiten, inclusief de benoeming van (rand) voorwaarden waar binnen ik optimaal kan presteren. Vanuit deze uitgangspunten ben ik er in geslaagd om een nieuwe baan te vinden die prima bij mij past en voldoende perspectief biedt voor de toekomst."

 Arno Bos

  

"Sandra, je hebt me erg geïnspireerd, gemotiveerd en zelfvertrouwen meegegeven.

Je grote kracht zit in:

- korte lijnen, snelle reacties

- brede betrokkenheid

- enthousiasme

- duidelijke doelstellingen

- flexibiliteit

- goede communicatie

- maatwerk

In korte tijd heb ik veel van je geleerd, dat neem ik de rest van mijn leven mee."

Carla Pieterman

 

 “Ik heb een loopbaantraject gevolgd bij Sandra en heb daardoor meer zelfvertrouwen gekregen, met als resultaat dat ik van baan ben veranderd.
Door verschillende opdrachten zag ik welke mogelijkheden er waren en het maakte me bewust van mijn eigen kunnen.
Het enthousiasme van Sandra werkt motiverend en geeft je veel zelfvertrouwen.
In de sollicitatietraining kreeg ik dusdanige tips, waardoor ik een voorsprong had op andere sollicitanten.
Na 10 jaar als bankmedewerkster te hebben gewerkt, heb ik nu een leuke baan bij een bouwbedrijf, waar ik, als 55-jarige, na mijn proeftijd direct een vast contract heb gekregen.”
Fokkelien Bos

“Sandra straalt een enorme openheid uit: alles kan en alles mag, maar met een vastberadenheid, zo van, als het doel maar wordt bereikt.
Ze bindt mensen gemakkelijk aan zich met haar enthousiasme en dit werkt aanstekelijk.”
Joost Brust
Teammanager ABN AMRO Bank Groningen


“Sandra weet zakelijke doelstellingen te (laten) realiseren in een warme en waar nodig veilige omgeving.
Zij borgt structuur in niet-gestructureerde situaties, zonder deze structuur voelbaar of zelfs leidend te maken. Deze structuur gaat nooit ten koste van haar creativiteit.”
Teun Tieland
Inti Consultancy en Interimmanagement


“Spontaan, dynamisch en met een buitengewoon operationele betrouwbaarheid.”
Hiel Terpstra
It’s all about doing

 

"Door de begeleiding van Sandra heb ik geleerd zelf het heft in handen te nemen en niet af te wachten wat er gaat gebeuren. Ze heeft me beter leren omgaan met veranderingen.

Sandra heeft me ook geleerd hoe ik een sollicitatiebrief en CV kon maken, zodat deze opvielen tussen die van mijn concurrenten. Het resultaat mocht er zijn: ik ben naar aanleiding van mijn brief en CV uitgenodigd. Vervolgens heeft de zorgvuldige gespreksvoorbereiding met Sandra er mede voor gezorgd dat ik de baan heb gekregen. Mijn eerste sollicitatiegesprek was gelijk raak: ik werd aangenomen! Dankzij de ondersteuning van Sandra ging ik zelfverzekerd het sollicitatiegesprek in: met alle tips, met het benadrukken van mijn sterke punten en duidelijk te weten wat belangrijk voor mij is." 

Monique 

 

"Nooit gedacht zo snel weer aan het werk te komen. Vooral ook gelukt door jouw adviezen. Duizend maal dank!

In onze gesprekken ben ik me bewuster geworden van wat ik wil en welke mogelijkheden er zijn, en dat zijn er meer dan ik dacht."

Rian Nap